Een echtgenoot volgt haar zwangere vrouw tot in de slaapkamer. Let nu goed op het bed!

In 2015 kregen Shane en zijn vrouw het nieuws te horen waar ze al enige tijd op wachtten – ze waren zwanger van een prachtig meisje. Maar het gelukkige koppel zou deze negen maanden niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Sterker nog, Shane had iets geweldigs in gedachten.

zwangere vrouw

Je staat op het punt om enkele geweldige time lapse foto’s te ontdekken die op geniale wijze in een video werden gemonteerd. Niet alleen zien we de buik van mama groeien, maar tegelijk zien we ook de transformatie van gastenkamer tot babykamer. De seconde dat mama de gastenkamer binnen stapt zien we ze veelbetekenend in de camera kijken: het is tijd om een babykamer te maken!

Van het demonteren van de bestaande meubels en het schilderen van de muren in rustgevend grijs, het installeren van de wieg en het uitkiezen van de perfecte accessoires, leveren mama en papa geweldig werk. Het helpt ook dat de video begeleid wordt met het zeemzoete “Somewhere Over te Rainbow/What A Wonderful World” van Israel Kamakawiwo’ole.

Op het einde maakt de kleine meid van Shane haar debuut op YouTube. Geweldig gedaan op alle vlakken! Als jij ook van deze video hield, DEEL dit bericht dan met al je vrienden op Facebook!