Een eenzame, droevige man wandelt alleen in het park. Dan duikt plots een hondje met een gebroken poot achter hem. Let op wat hij doet!

Als je net zoals ik bent, dan voel je je soms misschien een beetje droevig of eenzaam. Zo voelen we ons allemaal wel eens.

En wanneer er dan plots iets opduikt dat ons vrolijk maakt, aanvaarden we dat maar al te graag.

En met de recentste reclamespot van Amazon smolt Amerika in hun sofa’s. Je moet echt zien wat onze harten zo raakte in de onderstaande clip.

alleen

De video start met een eenzame man die in het park slentert. Maar dan duikt er plots een kleine witte hond met een gebroken pootje op die achter hem aan begint te hollen. Wat was dit kleine hondje van plan?

Zoals verwacht zijn er nog andere honden in het park. Hoewel ze voorbij het hondje met het gebroken pootje lopen, schijnt hij het niet persoonlijk te nemen. Hij lijkt gewoon tevreden om van deze zonnige dag in het park te kunnen genieten. Maar de puppy is een beetje droevig dat hij niet met hen kan rennen en spelen.

Maar de man kan het niet langer aanzien hoe het hondje met zijn pootje op de sukkel is en opent een applicatie op zijn smartphone om een verrassing te bestellen.

We springen vooruit naar de volgende dag. Dan krijg je te zien wat hij voor deze puppy kocht!

Bekijk de video hieronder! Het zal je hart verwarmen.

DEEL deze commercial met al je vrienden op Facebook en breng ze aan het lachen.