Een infectie misvormde de neus van het meisje. Maar 3 jaar later… Prachtig!

Kristen Williams uit het Amerikaanse Cincinnati, wilde altijd al moeder worden. Ze was echter single, werkte als lerares en toen de jaren gingen voorbij, besloot Kristen om een ​​kind te adopteren.

De aanstaande moeder betaalde 28.000 dollar om een meisje uit Nepal te adopteren, maar toen besloten de Amerikaanse autoriteiten dat alle adopties uit Nepal werden stopgezet. De overheid was bang dat er kinderhandel was ontstaan. Hierbij verloor Kirsten al haar geld.

Maar ze gaf niet op. De lerares ontmoette een vijfjarig meisje uit India, met de naam Munni. Munni had geen gemakkelijke start in het leven gehad, en ze werd door haar vorige zorgverleners geslagen. Zowel haar gezicht als lichaam droegen de sporen van haar verschrikkelijke jeugd, maar iets in Kristen zei dat ze haar langverwachte dochter had gevonden.

“Ik zag haar gezicht, en het was alsof ik een elektrische schok in mijn hart voelde”, vertelt Kristen. “Ze was alles waar ik niet op zoek naar was, en uiteindelijk was dat precies wat ik nodig had.”

In 2013 haalde Kristen Munni op en bracht ze haar naar Amerika. Zes maanden later, adopteerde Christian nog een ander kind uit India: Het driejarige meisje Roopa.

Roopa was achtergelaten op een vuilnisbelt, en zweefde daar tussen leven en dood. Plagen en insecten hadden haar neus en lippen aangetast, die er voor zorgde dat ze al lang op adoptie wachtte.Tot Kristen kwam.

“Het is heel erg dat dit soort dingen dagelijks gebeuren in India”, zegt Christian.

Vorig jaar ontving besloot de tv-show “The Doctors” Munni, Roopa te helpen. Ze waren zo onder de indruk van de moed van de meisjes.

Roopa kreeg een reconstructieve neuscorrectie en Munni werd cosmetische chirurgie aangeboden. Hierdoor weren de meisjes volledig getransformeerd. Na deze operaties hopen we dat de mentale littekens uiteindelijke ook kunnen helen.

Bekijk hier de video hier over de adoptie. En deel hem met je vrienden als je er van onder de indruk bent.


Bron: ongelooflijk.co