Een klein meisje lokt een eend. Zelfs haar ouders waren geschokt door zijn geweldige antwoord!

Kylie is nog maar 5 jaar oud, maar wordt al als een moeder beschouwd omwille van de eend die ze Snowflake noemde. Sinds de dag dat ze elkaar ontmoetten, volgt Snowflake haar overal en haar ouders stonden toe om hem te houden. Kylie maakte een geweldige indruk op de eend en tot op de dag van vandaag laat hij haar geen ogenblik alleen. Ze besliste dat ze zijn moeder is en hij haar zoon. Door regen of zonneschijn zorgt Kylie voor haar kleine eend en brengt hem zelfs mee op pyjamafeestjes – over een verantwoordelijke ouder gesproken.

eend

Ze zijn echt onafscheidelijk geworden. Toen ze werd geïnterviewd zij ze “Ik ben zijn mama.” De interviewer kon zijn lach niet inhouden toen hij haar nog enkele vragen over de eend stelde. Ze is zo schattig als ze over haar waggelende zoon praat.

Haar grote onschuldige blauwe ogen keken de interviewer strak aan om te verzekeren dat ze wel degelijk de moeder is. Let op haar reactie als hij zegt dat de eend op een dag naar de school zal moeten gaan. De blik op haar gezicht is echt onbetaalbaar!