Een klein meisje rent naar haar vader die een soldaat is… Toen hij DIT deed, kreeg ik tranen in mijn ogen!

Een klein meisje kon zich nog nauwelijks bedwingen van vreugde toen ze haar vader Luitenant Daniel Ogelsby na een buitenlandse missie van 8 maanden zag.

Zoals dat kleine meisje dat helemaal gek werd toen haar vader die 9 maanden op missie was geweest haar verraste, zal ook dit kleine meisje je hart doen smelten.

militair

Ogelsby was een van de honderden soldaten van de 3e Gepantserde Gevechtsteam Brigade van Fort Carson, 4e Infanterie Divisie, die vanuit Zuidwest-Azië op donderdag aankwam in Colorado.

Toen hij samen met de rest van de soldaten klaarstond voor de welkomstceremonie liep zijn dochter van de andere kant van de zaal recht in zijn armen. Hoewel hij nog steeds in formatie stond opgesteld, boog hij zich neer om zijn dochter te knuffelen en te kussen en net dat maakt dit moment zo hartverwarmend.

“Ze was verheugd. Ze zag mij vanop een paar rijen verderop en ze kon zichzelf niet meer bedwingen. Ik zou het haar niet verboden hebben” zei Lt. Ogelsby. “Zo blij om haar te zien.”

Vele kijkers waren ontroerd door dit voorval en leken het zich niet aan te trekken dat het protocol geschonden werd.

“Mijn wens is dat alle kinderen dit soort liefde van hun ouders zouden krijgen. Ik vind het geweldig” schreef een gebruiker van Facebook.

DEEL dit bericht als de dochter van deze soldaat ook jouw hart deed smelten!


Little girl runs to dad

Best video of the day! A little girl couldn't wait for a homecoming ceremony to end at Fort Carson before she ran to her Daddy! KKTV photojournalist Pedro Laumbach captured this awesome moment. We know you'll "like" it as much as we do in our newsroom. http://www.kktv.com/home/headlines/homecoming-331034542.html

Geplaatst door KKTV 11 News op dinsdag 6 oktober 2015