Een leerkracht ziet haar student DIT doen tijdens de pauze. Let nu goed op wat ze filmt!

Dit prachtig meisje laat niets haar tegenhouden. Hoewel ze nederig is in alle betekenissen van het woord, zijn we toch trots dat dit meisje eindelijk de moed verzamelde om haar hoofd op te heffen en haar talent met de wereld te delen!

zangtalent

Deze video is redelijk eenvoudig, maar het zegt ons in bijzonder korte tijd erg veel. Dit kleine meisje, die haar dagelijkse strijd met haar beperking moet leveren, toont ons aan dat we ondanks alles altijd moeten doorzetten.

Hoewel dit meisje in een rolstoel zit, besliste ze om haar stem als een engeltje te doen klinken. Met haar stem slaagt ze erin om een van de moeilijkste liedjes op een wondermooie manier te zingen.

Origineel geschreven door Dolly Parton werd het nummer “I Will Always Love You” helemaal onsterfelijk toen het gecoverd werd door Whitney Houston. Hoewel er altijd discussie over heeft bestaan wie dit lied nu het beste zong, is iedereen het over eens dat het gewoon een prachtig nummer is.

En als we het toch hebben over wie het nu het beste zong, komt dit meisje aardig in de buurt. Ze zingt het nummer met haar hele ziel en de hele wereld mag dit zien!

DEEL deze geweldige video als jij vindt dat iedereen deze kleine engel zou moeten horen zingen!