Een persoonlijke pedicure te duur? Deze 2 huishoudelijke artikelen redden je voeten voortaan!

Veel mensen weten niet dat de situatie van je voeten belangrijk is voor je gezondheid. Doordat ze dit niet weten zorgen veel mensen niet goed voor hun voeten of weten ze niet hoe ze hun voeten goed moeten verzorgen. Er zijn ook mensen die regelmatig naar een pedicure gaan, maar dit kost ook veel geld.

Om de dure pedicure te ontlopen en toch gezonde en schone voeten te behouden worden er in dit artikel 2 huishoudelijke producten gegeven die je voeten zullen redden. Je bespaart dus veel geld en je hoeft niet meer helemaal naar de pedicure om je voeten te laten behandelen.

Natuurlijk zijn er ook dure zalfjes enz. te koop in de winkel, maar deze zijn een stuk duurder dan de volgende twee huishoudelijke producten die iedereen eigenlijk wel in huis heeft.

Dit is wat je moet hebben:
– 1 Liter melk
– 3 eetlepels bak soda

Dit is wat je moet doen:
Zet de melk op het fornuis en verwarm deze tot hij bijna kookt, hierna giet je de melk in een grote bak, je voeten moeten in deze bak passen. Bij de melk doe je de 3 eetlepels bak soda en je mengt deze met elkaar totdat het goed vermengd is. Hierna wacht je even tot de melk is afgekoeld (hoeft niet koud te zijn, gewoon een aangename temperatuur voor je voeten) en KLAAR is je voetbad.

Je laat je voeten minimaal 10 minuten in het mengsel en deze maak je daarna weer schoon met warm water. Op het begin zul je dit proces meerdere keren moeten herhalen totdat je voeten zacht en schoon zijn. Al na een aantal keer zul je merken dat je voeten zachter en schoner zijn dan ze ooit zijn geweest! Kortom: Een makkelijke en goedkope thuispedicure!

Bron: trendnieuws.nl