Een pleegzoon sterft van de honger terwijl moeder en dochter eten. Dan draait deze klant zich om en doet DIT …

Er is niets pijnlijker dan het kwetsen of het misbruik maken van een kind. Elke dag moeten duizenden Amerikaanse kinderen die in pleegzorg zitten ervaren wat het is om misbruikt en verwaarloosd te worden. Wat dezer dagen nog meer een probleem blijkt te zijn, zijn ouders die alleen maar een pleegkind opnemen om elke maand langs de kassa te kunnen passeren. Het gemiddelde pleeggezin ontvangt $ 713 dollar per kind per maand. Als we onze kinderen alleen maar als loon gaan beschouwen, zijn zij het die de rekening moeten betalen. In dit sociale experiment “Wat zou jij doen?” bevoordeelt een pleegmoeder tijdens een etentje haar biologische dochter tegenover haar pleegzoon.

pleegzoon

Ze vertelt hem dat niemand hem zou willen adopteren en haar dochter mag kiezen om te eten wat ze wil, terwijl hij een budget heeft van $ 4. De moeder vermaant hem wanneer haar dochter zich misdraagt. Zelfs in dit soort schrijnende situaties zijn er gelukkig altijd mensen die een sprankeltje hoop laten schijnen. Een vrouw leunt over de tafel en vertelt de jongen dat zij hem zal komen wat hij maar wenst. Ze vraagt zijn naam en de nummer van de moeder om haar te kunnen aangeven.

Als dit sociaal experiment al iets bewijst, is het wel dat wanneer we zien dat kinderen misbruikt worden, we wel degelijk de kracht hebben om iets te veranderen!

DEEL deze krachtige boodschap met iedereen die je kent!