Een ruige motorbende zien een baby eland langs de weg. Kijk nu wat een van hen met het flesje doet…

Door de soms wrede wijze waarop de natuur werkt, komt het voor dat hulpeloze wezentjes door hun moeder worden achtergelaten. Maar soms, door een gelukkige speling van het lot, zijn er mensen die deze arme baby’s helpen opgroeien tot grote en volwassen dieren! Neem nu die baby eland die door een mens gered werd en naar een dierenasiel werd gebracht waar ze heerlijk in de watten werd gelegd.

eland

Een andere eland die op de snelweg belandde, maakte een groep van onwaarschijnlijke vrienden. De moeder van de kleine baby was nergens te bespeuren, en toen een motorbende voorbijreed, voelden ze dat ze geen andere keuze hadden dan te stoppen.

De motorbende ziet eruit alsof ze de arme baby willen pesten, want ze zijn met zoveel en het wezentje is moederziel alleen! Maar het tegenovergestelde is waar – hij voelt zich helemaal op zijn gemak bij de mannen die hem het kleine zetje geven dat hij nodig heeft.

Een van de bikers heeft een flesje Gatorade in zijn handen, en in de wetenschap dat het baby’tje wel dorstig zal zijn, liet hij hem ervan drinken. Aanvankelijk aarzelt de baby, maar dan kan hij het niet meer weerstaan! De Gatorade lest zijn dorst – en het is perfect veilig voor een dier om dit te drinken.

Als deze stoere helden jouw hart ook verwarmden hoe ze dit elandje hielpen, DEEL deze video dan met iedereen die je kent!