Een vader laat 2 boxers kennismaken met zijn pasgeboren baby, maar enkele seconden later ben ik sprakeloos.

Sommige mensen zullen je vertellen dat het gevaarlijk is om een baby in een huis met twee grote honden binnen te brengen, maar zoals we al vaker hebben gezien, zijn boxers een geweldig hondenras. Deze honden zijn liefhebbende en beschermende familieleden – en het lijkt erop dat er ook goed voor de baby gezorgd zal worden. Kinderen mogen zichzelf gelukkig prijzen wanneer ze met honden kunnen opgroeien.

boxer

Kijk hoe een koppel witte boxer zussen hun pasgeboren zusje voor de eerste maal ontmoeten. Na een paar dagen in het ziekenhuis doorgebracht te hebben, wachtten de puppy’s vol ongeduld om hun nieuwe, kleine familielid te leren kennen. Het is ongelooflijk om de hele voorbereiding te zien, ze zijn nieuwsgierig en blij – maar bovenal, zeer lief. Ze werden beiden gered door een dierenrechtenorganisatie en werkten nog als therapiehond.

Helaas verloor de familie hun geliefde Ella, de boxer met het vlekje, nog geen drie maanden na deze video. “Het is met droefheid dat we jullie laten weten dat we door kanker in 2014 afscheid hebben moeten nemen van een van onze kleine meisjes. Ze bracht ons zoveel vreugde en ze zal heel erg gemist worden.” Ik ben zo blij dat ze haar zus kon ontmoeten en dat haar gezin deze beelden opnam.

Als deze video je ook geraakt hebt, DEEL dit bericht dan met al je vrienden op Facebook!