Een wandelaar vindt een stervende pitbull in de bergen. Maar dan… Ongelooflijk!

Niet alleen is het begin van dit verhaal ongelooflijk, maar ook hoe het eindigt is hartverwarmend.

Een vrouw genaamd Andi Davis was langs een verlaten bergpas aan het trekken in de Phoenix Mountain Reserves toen ze een gewonde pitbull opmerkte die op de rotsen lag met wat eruitzag als een gebroken poot. Andi twijfelde aanvankelijk om iets te doen dat zichzelf of de hond in gevaar zou kunnen brengen. Enkele ogenblikken later hief de hond zijn hoofd op en keek naar haar waterfles en Andi wist dat ze iets moest doen.

pitbull

Andi gaf de hond water en tilde de 20 kg wegende hond op en nam hem in haar handen. Deze kleine vrouw zou de hond een uur lang met vereende krachten helemaal naar beneden dragen.

Zodra Andi en de hond de bodem van de berg bereikten, repten haar echtgenoot en haar jonge dochter om de hond opnieuw in de samenleving op te nemen. De medische staf waren geschokt toen ze ontdekten dat de hond geen gebroken poten had – hij was neergeschoten en leed van de schotwonden in zijn poten.

Nadat ze hem Elijah noemden, namen ze hem mee naar huis en werden zijn pleeggezin. Elijah is nu gelukkig en gezond, en leeft zijn twee leven – en dat alles omwille van een moedige en sterke vrouw. De dochter van Andi, Jessica, doet er nu alles aan om toekomstige huisdiereneigenaars aan te moedigen om hun hart te openen.

LIKE & DEEL deze halsbrekende redding met je vrienden op Facebook!