Familie begint haar gehandicapte zoon te pesten. Wat de kelner vervolgens doet, liet haar verbluft achter.

Kim Castillo wilde gewoon een gezellig etentje met haar zoon Milo. Ze waren vaste klanten van het Laurenzo’s Prime Rib restaurant in Houston, en ze kenden vele personeelsleden. Omdat Milo een beperking heeft, is het leuk om naar een plek te gaan waar alles vertrouwd en aangenaam verloopt.

Ditmaal ging het echter niet zo goed. Een andere familie vroeg om verder weg te mogen zitten van de familie Castillo en begonnen dan de spot te drijven met Milo. De man zei dat Milo maar “ergens anders” speciaal moest gaan doen.

Kim was geschokt en diepbedroefd door het gedrag van deze familie, maar wat een van de kelners dan deed liet haar verbluft achter.

Toen Michael Garcia hoorde wat de hatelijke klanten zeiden, weigerde hij hen te bedienen en leidde hen naar buiten.

“Hoe kan je zoiets zeggen?”, vroeg Michael aan de man terwijl hij hem naar buiten begeleidde. “Hoe kan je zoiets zeggen over een prachtige, vijfjarige engel?”

Kim was bezorgd dat Michael problemen zou krijgen omdat hij deze klanten had buiten gegooid, zeker toen ze hoorde dat ook zij vaste klanten waren. Maar gelukkig kreeg hij applaus voor zijn moedig gebaar en nu wordt Michael door de gemeenschap als een held geprezen.

“Ik was onder de indruk dat iemand uit zijn comfortzone kwam en zijn baan op het spel zette om voor iemand anders op te komen”, zei Kim. “Ik weet dat dit recht uit het hart van Michael kwam, en meteen op de situatie reageerde. Ik niet dat hij echt nadacht over wat hij deed.”

Ze voegde er nog aan toe dat ze hoopt dat dit verhaal “andere mensen kan inspireren om voor elkaar op te komen en dat het de moeite loont om het risico te nemen.”

DEEL deze heroïsche daad met je vrienden!

Bron en afbeelding: So Share This