Familie komt thuis van de kerk en vinden honden bebloed bij de voordeur met een briefje van de politie erbij.

Het was een doodgewone zondag voor de familie Laymon toen ze van de kerk onderweg naar huis waren. Maar toen ze thuiskwamen, wachtte hen een schokkende aanblik.

Hun hond Bruno lag bloedend bij de voordeur. En naast hem lag een briefje van de politie van Rogers County.

“Toen onze familie even van huis weg was, was er een incident bij het huis van de buren, waardoor de politie werd opgebeld. De politieagent besloot om ook naar ons huis te komen, maar er was niemand thuis”, schreef Angie op Facebook.

“De agent ontmoette mijn Duitse herder en negeerde het waarschuwingsbordje en bleef het huis naderen. Toen hij bij het huis aankwam, voelde hij zich bedreigd en schoot. Dan liet hij een briefje achter met de melding dat hij mijn hond neerschoot – en liet de hond gewoon bloedend bij de voordeur achter.”

De politie vertelde aan Fox22 News dat ze de familie probeerden te contacteren, zij het tevergeefs. Er werd geen verklaring afgelegd over waarom er geen medische hulp voor Bruno werd gezocht.

De familie werd aanvankelijk verteld dat Bruno 50 procent overlevingskans had. Hoewel de familie aanvankelijk bezorgd was dat ze het geld voor zijn operatie niet zouden kunnen verzamelen, konden ze toch de nodige fondsen neerleggen. Bruno verloor zijn pootje, maar overleefde.

Het lijkt erop dat iemand iets uit te leggen heeft …

DEEL dit met iedereen die je kent!

Bron en afbeeldingen: Goodfullness