Gelukkig koppel poseert voor trouwfoto. 8 weken later ontvangt de bruid een SCHOKKENDE brief…

Toen Andrew zich voorbereidde om afscheid te nemen van zijn familie en vrienden om aan zijn militaire dienst te beginnen, beslisten hij en zijn beste vriendin dat ze meer dan alleen maar vrienden wilden zijn. Ze waren verliefd en beslisten om te trouwen.

koppel

Op 8 maart 2012, twee maanden na de bruiloft van Andrew en Tori, stapte de bruidegom in Afghanistan op een mijn waardoor hij zijn beide benen verloor. Hij keerde terug naar de Verenigde Staten om aan zijn lange revalidatie te beginnen.

De onderstaande video, samengesteld door de moeder van Andrew, vat het prachtige liefdesverhaal van Andrew en Tori samen, van speels dansen in de keuken voor de verwonding van Andrew, tot het moment ze elkaar het ja-woord gaven, tot de hartverscheurende momenten in het ziekenhuis tijdens zijn revalidatie. Niet eens week Tori van zijn zijde. Het was haar geloof in Andrew dat hem hielp doorzetten.

In december 2012 vierde het koppel hun eerste huwelijksverjaardag en dat is wanneer Cathy, de mama van Andrew, deze video postte als voorbeeld van onvoorwaardelijke en onzelfzuchtige liefde.

DEEL dit hartverwarmende verhaal met iedereen die je kent!