God onthult het verschil tussen mannen en vrouwen – en het deed me hardop lachen!

Er bestaan belangrijke verschillen tussen mannen en vrouwen, maar hoeveel daarvan zijn te wijten aan genen en hoeveel aan de samenleving? Dit verhaal onthult welk verschil we te danken hebben aan het goddelijke ontwerp.

God was net klaar met de schepping van de mens. Hij was best tevreden over zijn werk, maar had nog twee dingen over.

Hij kon maar niet kiezen wie hij wat zou geven, dus besloot hij het Adam en Eva gewoon zelf te vragen.

“Ik heb nog twee dingen, maar jullie moeten beslissen wie wat krijgt. De eerste eigenschap is de vaardigheid om rechtopstaand te plassen …”

Adam onderbrak God meteen: “Alsjeblieft, geef dat maar aan mij! Ik zou het zo geweldig vinden om dat te kunnen doen! Het voelt gewoon als iets wat elke man zou moeten kunnen. Alsjeblieft! Geef het me!”

Adam stond ondertussen als een klein kind op en neer te springen.

Eva stond glimlachend toe te kijken en zei God dat als Adam het echt zo graag wilde hij het mocht hebben. Dus gaf God aan Adam de eigenschap om rechtop te kunnen plassen.

Adam was zo blij dat hij als een dwaas begon rond te rennen en overal begon te plassen – eerst tegen een rots, dan tegen een boom, vervolgens schreef hij zijn naam in het zand en deed zelfs een “helikoptertje” met zijn ding.

“Kijk Eva, ik ben een sproeier!”

God en Eva keken geamuseerd toe en dan zei God tegen Eva: “Nou, het lijkt erop dat je een beetje opgezadeld zit met het laatste dat ik nog over heb.”

Eva vroeg: “Wat is dat dan?”

God zei: “Hersenen.”

DEEL dit als je gelachen hebt!

Bron en afbeelding: The Laugh Bible