Goeie kooktip! Ze wilde haar karbonades extra mals hebben. Als ze DIT doet, zijn ze perfect!

Van de vele manieren om varkenskarbonades te maken, is dit veruit mijn favoriet. Het vergt slechts enkele minuutjes voorbereiding, en het resultaat is een smaakvolle, malse varkenskarbonade. We hebben eindelijk de malste varkenskarbonades ontdekt, en dat allemaal dankzij de traagkoker en een speciale kruidenmix. Deze vrouw begint met 6 varkenskarbonades in de traagkoker te leggen.

varken1

Omdat de traagkoker het grootste deel van het werk doet, bestaat haar bijdrage in het toevoegen van de smaak. Ze neemt haar kom en weet perfect welke ingrediënten ze moet gebruiken om haar gasten te doen watertanden. Om het vlees extra mals te maken, hoe iedereen het graag heeft, gebruikt ze de volgende ingrediënten: 1/4 kopje bruine suiker, 1 eetlepel gember, 1/2 kopje sojasaus, 1/4 kopje ketchup, 2 teentjes knoflook, en ten slotte, peper en zout om op smaak te brengen.

varken2

Wanneer ze de kruidenmix over het vlees giet, zit haar werk er al op. De traagkoker doet gedurende 6 uur zijn werk en al die tijd hoeft ze niet in de keuken te zijn. Eens ze volledig gekookt zijn, vult het aroma het huis. Iedereen zal genieten van dit overheerlijke recept!

DEEL dit eenvoudige recept voor extra malse varkenskarbonades met iedereen die je kent!