Haar baby zal haar nooit leren kennen, omdat ze DIT 3x per week deed.

Louise Cook 27 jaar is gelukkig getrouwd en afkomstig uit Thetford, Engeland. Ze is moeder van drie kinderen Summer 6 jaar, Mason 4 jaar en baby Chloe. Echter baby Chloe zal haar moeder Louise nooit herinneren, omdat haar moeder namelijk nog maar een paar weken te leven heeft.

Louise was 10 weken zwanger toen ze de schokkende diagnose te horen kreeg, ze had namelijk huidkanker. Het had zich al verspreid naar haar longen en was in een ver gevorderd stadium, de doktoren gaven haar niet lang meer te leven.

schokkende-diagnose

De oorzaak van deze verschrikkelijke ziekte was het zonnebank bezoek van Louise dat ze drie keer per week deed. Na haar scheiding van haar eerste man, vier jaar geleden, bezocht Louise drie keer per week de zonnebank om zich wat beter te voelen. Ze leed erg onder de scheiding en door het gebruik van de zonnebank voelde ze zich wat zekerder over haar uiterlijk. Helaas moet ze hier nu een hoge prijs voor betalen.

huidkanker

“Ik had nooit gedacht dat de zonnebank zo schadelijk voor je kan zijn, je kan het immers overal doen!” zegt de 27-jarige. “Ik was jong en naïef en zal ervoor moeten betalen met m’n leven helaas. Ik zal mijn prachtige kinderen niet zien opgroeien.” De jonge zwangere vrouw kon niet stoppen met huilen toen ze het slechte nieuws hoorde. “Ik stopte met huilen en vroeg aan de artsen wat ik moest doen om langer te blijven leven zodat ik m’n kinderen een klein beetje kon zien opgroeien.”

zwangerschap

De doktoren vonden het raadzaam om de zwangerschap te beëindigen voor mijn gezondheid. Dit was geen optie voor de jonge Brit. “Moet ik het leven van een baby nemen, omdat ik snel doodga? Door deze opmerking wil ik juist dat de baby leeft! Het leven is te kostbaar.” De kleine Chloe werd gezond geboren. Ondertussen verspreidde de kanker zich naar Louise’s hersenen.

baby1 (1)

“Ik heb mijn kinderen voorzichtig voorbereid, en ze uitgelegd dat mama straks een engel zal zijn in de hemel. Ze kunnen altijd tegen me praten.” zegt Louise. Louise heeft haar begrafenis helemaal voorbereid en voor haar twee dochters en zoon 2 dozen gemaakt met mooie herinneringen. “Ik heb geweldige familie en vrienden, zij zullen er zijn voor mijn kinderen. Ik weet zeker dat zij mijn kinderen zullen helpen om mij niet te vergeten.”

kinderen (1)

Terwijl ze nog maar een paar weken te leven heeft brengt Louise haar laatste tijd door om jonge mannen en vrouwen bewust te maken van het gebruik van de zonnebank. “Ik vrees dat mensen misschien dezelfde fout gaan maken als ik, ze gaan voor uiterlijk en niet voor gezondheid. Ik wil niemand bang maken alleen maar helpen door dit uit te leggen. Wil je toch zonnen en een beetje bruin worden zorg er dan voor dat je je beschermt met een goede zonnebrand crème. Breng je gezondheid alsjeblieft niet in gevaar!”

gezondheid

Louise’s hart breekt als ze beseft dat ze haar drie kinderen niet zal zien opgroeien. Maar de door kanker geteisterde vrouw van 27 jaar brengt haar laatste weken door met haar gezin en probeert ook nog eens besef te creëren bij mensen over de gevaren van zonnebank gebruik. Deel dit verhaal van Louise als je mensen wilt helpen en het he heeft geraakt!