Haar keukenkastjes waren een puinhoop, totdat ze DIT deed… Wat een GEWELDIGE truc!

Nieuwe keukenkastjes en keukenrekken kunnen prachtig zijn. Mensen geven duizenden euro’s uit om ze te upgraden met de laatste en mooiste stijlen die ze kunnen vinden. Maar terwijl er alles goed uitziet, hoe maken we onze keuken eigenlijk praktisch en meer bruikbaar? En is dat niet wat echt telt? Ik hou ervan om afgeprijsde producten op te slaan dus mijn keukenkastjes puilen werkelijk uit. Dus als ik spaghetti wil maken moet ik op zoek naar de tomatensaus en dat is zoeken als naar een speld in een hooiberg … niet leuk.

keukenkastje

Dat is waarom ik in de keuken slimme oplossingen en toepassingen verkies om alles netjes te sorteren, maar helaas kost dat handenvol geld. Dus wat doen we dan? We rollen onze mouwen op en gaan zelf aan het werk!

In de onderstaande video maken we kennis met Elisa Bernick, een bijzonder handige vrouw die altijd wel met nieuwe trucjes voor in het huishouden komt aanzetten … Vandaag laat ze ons zien hoe je je keukenkastjes netjes georganiseerd en opgeruimd houdt. En het beste van al? Het is super eenvoudig en spotgoedkoop! Het enige wat je moet doen is een rekje op maat snijden en het in de juiste hoek in je keukenkast plaatsen. Zo heb je meer tijd om de dingen te doen die je graag doet en daar hoort koken ongetwijfeld bij.

Bekijk de onderstaande video voor de volledige instructies en vergeet dit bericht niet te DELEN met je vrienden en familie op Facebook!