Helemaal kapot van verdriet houdt de moeder het hoofd van de baby in haar handen. 6 uur later gebeurt er een WONDER!

Rylea Jackson uit het Australische Melbourne is onderweg op de snelweg. Op de achterbank zit haar allerliefste schatten: Haar 9-jarige dochter en de 16 maanden oude Jackson. Op een bepaald moment schenkt ze haar kinderen nog een glimlach door de achteruitkijkspiegel. Het volgende moment botst ze tegen 110 km/u tegen een auto met enkele 18-jarigen.

baby1

Moeder en dochter stellen het goed. Maar de kleine Jackson hangt levenloos in zijn kinderzitje. “Meteen toen ik Jackson uit de auto haalde, wist ik dat zijn nek gebroken was” herinnert de moeder zich. Door de schok werd het hoofdje van de 1-jarige van zijn lichaam losgerukt – hij werd letterlijk onthoofd! “Maar als bij wonder is de jongen nog in leven wanneer ze naar het ziekenhuis in Melbourne werden overgevlogen.”

baby2

Zo een ernstig geval als dat van Jackson had chirurg Geoff Askin nog nooit gezien: “De meeste kinderen overleven dergelijke impact simpelweg niet” zei hij. “En zelfs als ze het overleven kunnen ze vaak nooit meer zelfstandig ademen, laat staan lopen.” Maar in een zes uur durende operatie slagen de artsen erin om de halswervels terug met elkaar te verbinden – met weefsel en een stuk van de ribben van Jackson.

baby3

De volgende 8 weken moet Jackson nog een stalen constructie dragen om zijn hoofdje aan zijn halswervel te doen groeien. Maar ondertussen is het kleintje terug pijnvrij en kruipt hij al vrolijk over de hospitaalvloer rond. Bij moeder Rylea en vader Andrew springen de tranen in de ogen als ze eraan denken hoeveel geluk ze wel niet gehad hebben: “Wij zijn zo ongelooflijk dankbaar. Het is een echt wonder!”

baby4

baby5

Wat een ongelooflijk verhaal: het hoofdje van de kleine Jackson Taylor uit Australië werd van zijn lichaam gerukt – en dat heeft hij allemaal overleefd! Als jij ook onder de indruk bent van dit wonder DEEL dit bericht dan met iedereen die je kent!

https://youtu.be/m44wKMZwwDM