Het grote geheim van Queen Elizabeth is eindelijk openbaar gemaakt. Verrassend!

Koningin Elizabeth staat bekend om haar sterke karakter. Maar ook om haar klasse en stijl, en haar handtas bij officiële optredens. Wat velen niet weten is dat de tas meer functies heeft dan alleen maar een stijlvol accessoire.

De tas bevat niet alleen een paar persoonlijke dingen maar Hare Majesteit gebruikt de tas ook om met haar hofhouding te communiceren.

Pixabay

Pixabay

“Als de koningin haar tas op tafel zet tijdens het diner, betekent dit dat ze wil dat er binnen vijf minuten wordt afgerond”, schrijft The Telegraph. En ze vervolgt: “Als ze de tas op de vloer zet, betekent dat dat ze het gesprek wil beëindigen en dat ze gered wil worden door haar hofdame. ”

Uiteraard worden deze “reddingsoperatie” zeer discreet uitgevoerd, en volgens een hofhistoricus vinden deze acties zo geruisloos plaats dat niemand het opmerkt.

YNS

YNS

Als de situatie acuut is, draait Elizabeth aan de ring om haar vinger. Door de discrete beweging begrijpen haar medewerkers dat het tijd is om onmiddelijk te gaan – allemaal tegelijk.

Wikimedia

Wikimedia

Wat een zeer eenvoudige, maar slimme trucs. Misschien moeten wij ook maar eens dit soort geheime signalen afspreken met een geliefde of collega op een borrel of saai bedrijfsfeestje!

Bron: ongelooflijk.co