Het leek haar zo onschuldig om haar voeten op het dashboard te leggen. Hoe dit voor altijd haar leven veranderde is schokkend! Doe NIET hetzelfde!

Op een zonnige dag in augustus waren de 22-jarige Bethany Benson en haar vriend onderweg naar huis nadat ze een kennis bezocht hadden. Genietend van het zonnetje en relaxed met haar benen op het dashboard. Bethany had geen idee dat een kleine, op het eerste zicht betekenisloze beslissing haar leven voorgoed zou veranderen.

meisje1

Volgens Driving.ca was Bethany een succesvolle hogeschoolstudente die zou afstuderen in Frans, geschiedenis en onderwijs, en die ervan droomde om lerares te worden. Ze herinnert zich het ongeluk niet, maar ze wil haar verhaal wel delen om andere mensen te behoeden voor hetgeen zij deed. Haar tragische vergissing? Ze legde haar voeten op het dashboard.

meisje2

Bethany was passagier in haar Pontiac Sunfire, relaxed en uitgerekt, toen haar vriend hard op de remmen moest voor een ongeval voor hem. Een motorrijder en een kleine auto waren in een ongeval betrokken geraakt. Helaas kon de vriend een aanrijding met de tractor trailer voor hem niet vermijden.

meisje3

Het mag een mirakel heten dat beiden het ongeval overleefden. Haar vriend moest 100 keer gehecht worden, maar Bethany verging het veel erger. De airbag ontvouwde zich met 500 km/u, sneller dus dan een Formule 1 wagen. De airbag raakte haar hamstrings waardoor haar knieën in haar ogen terechtkwamen, waardoor haar oogkassen, kaakbeen en neus brak. Haar kaak was volledig ontwricht en ze verloor ook haar milt.

meisje4

Haar twee voeten waren gebroken, waardoor ze nu twee maatjes minder heeft dan voor het ongeval. Haar linkeroog is permanent beschadigd en ook haar gehoor is aangetast. Door een hersenbloeding verloor ze al haar herinneringen van voor het ongeluk.

meisje5

Elke dag moet ze 20 pillen nemen om de pijn te verzachten en draagt ze orthopedische schoenen om te kunnen wandelen. Ze verloor vrienden, vriendinnen en kan geen enkele activiteit of hobby meer beoefenen.

meisje6

De laatste vier jaar was het leven van Bethany nooit meer hetzelfde. Vandaag pleit ze hevig voor het dragen van een gordel en airbag veiligheid. Ze maakte een vergissing die we allemaal wel eens begingen en betaalt daar elke dag nog de hoge prijs voor. DEEL haar belangrijke boodschap met iedereen die je kent!