Hij gooide zijn oude koelbox niet weg maar maakte er twee perfect ronde gaten in om DIT te maken…

Hoewel het helemaal geen zomer meer is komt het warme weer vanzelf wel weer een keer terug. Dus waarom niet alvast eens kijken hoe je zelf een airconditioner kunt maken? Je hoeft namelijk helemaal geen duur systeem te kopen, je kunt het ook gewoon zelf maken. Bekijk de video hieronder om te zien hoe het moet. Je hebt er een oude koelbox voor nodig.

koelbox

In minder dan 5 minuten leert deze man je hoe je zelf een airconditioner kunt maken die met ijs werkt. Je energierekening gaat nooit meer zo hoog zijn als met een gewone airconditioner. Je hebt alleen een oude koelbox nodig, een pvc elleboogbuis en een kleine waaier die op zonne-energie loopt.

Je begint met een cirkel aft e tekenen om de elleboogbuis en de waaier op het deksel van de koelbox. Dan pak je een zaag en zaagt ze uit. Als je twee gaten hebt doe je de elleboogbuis en de waaier erin. Bekijk hoe hij de waaier op zonne-energie installeert op 2:15 in de video. Nadat het allemaal aangesloten is doe je wat ijs in de koelbox en zet de waaier aan. Er zal heerlijk koele lucht uit je koelbox komen. Fantastisch voor de hete zomernachten die nog gaan komen.

DEEL deze geweldige hack met je vrienden op Facebook!