Hij grijpt een hangslot met twee moersleutels vast. Wanneer hij ze samendrukt? ONGELOOFLIJK!

Mr. Gear toont ons een fascinerende video over de veiligheid van sloten. Voel jij je comfortabel wanneer je je huis alleen met een hangslot beveiligd? Na het bekijken van deze video zal je hier helemaal anders over denken. Met deze twee moersleutels opent hij elk hangslot, van welke grootte dan ook. Het enige wat hij doet, is het slot blokkeren met twee moersleutels en ze vervolgens samen te persen. De gebundelde kracht doet het slot zo breken.

hangslot

“Hoewel dit slot op verschillende manieren zeer kwetsbaar is, kan het toestel op verschillende manieren zonder sleutel geopend worden. Meer agressieve inbrekers zullen gewoon de deur inslaan of de deurknop vernielen met een hamer of een moersleutel. Het is aan te bevelen om het hout van de deur te verstevigen met een metalen plaat.”

Dus wat betekent dit? Kijk goed uit naar een degelijke beveiliging en de omgeving waar je deze beveiliging aanbrengt. Om gewoon enkele spulletjes in je keuken te beschermen tegen nieuwsgierige kinderen, is een hangslot perfect. Maar om een fiets op openbare plaats vast te maken, voldoet een gewoon hangslot niet. Kies in plaats daarvan voor een stalen fietsslot.

DEEL deze belangrijke boodschap met al je vrienden en familie op Facebook!