Hij installeert 7-IKEA-keukenkasten in zijn slaapkamer. De reden? Dit is echt BRILJANT!

Je slaapkamer is de belangrijkste plek van je huis. Hier rust je en laad je de batterijtjes op. Hier begint en eindigt je dag. En aangezien je een derde van je leven in je bed doorbrengt, kan je het maar best zo aangenaam mogelijk maken.

keuken

Maar Chris Heider was hiermee nog niet tevreden. Dus kocht hij 7 IKEA-keukenkastjes en vormde ze om tot een platformbed. Hoewel het project op het eerste zicht een beetje vreemd lijkt, vertelt Heider dat de kastjes best wel handig in gebruik waren. Hij gebruikte ze in essentie als bouwstenen voor zijn bed.

Hij gaf bij IKEA ongeveer 500 dollar (450 euro) uit, daar waar een gelijkaardig bed nieuw gemakkelijk 1.000 euro kost. Hij begon helemaal van nul en zorgde voor tal van extra’s en accessoires die je in geen enkele winkel zult vinden.

Heider zegt dat zijn bed veel gewicht kan dragen en dat we ons daarover absoluut geen zorgen hoeven te maken.

“Het bed werd getest met drie volwassen personen en twee honden dus over de capaciteit moeten we ons geen zorgen maken. De opstapjes zijn erg stevig en bezwijken niet onder mijn gewicht (en ik ben een zware jongen). Echt, maak je maar geen zorgen over het gewicht.”

Wel nog een waarschuwing: Begin niet aan dit project als je de constructie niet aan je muren kan vastmaken om de nodige ondersteuning te bieden.

Bekijk de onderstaande video om te weten te komen hoe deze creatieve man met enkele IKEA-keukenkastjes een geweldig bed maakte!

DEEL je mening in de commentaren op Facebook! Iets voor jou?