Hij klaagde erover dat hij niet meer goed hoorde. Wat de dokter in zijn oor vindt? Bah!

In de onderstaande video mogen we meegenieten hoe Dr. Rahmat Omar de grootste prop oorsmeer die je ooit gezien hebt verwijdert. Verschillende pogingen om de geelgroene prop te verwijderen, mislukten omdat de patiënt het uitschreeuwde van de pijn. Maar de patiënt werd doof omdat de prop zijn oor blokkeerde.

oor

Nadat de patiënt onder algemene narcose werd gebracht, probeert hij de prop te verwijderen met een soort stofzuiger. De patiënt lijdt klaarblijkelijk aan keratosis obturans. Dit gebeurt wanneer dode hersencellen de smeer blokkeren met gehoorverlies tot gevolg. Wanneer de video begint is de patiënt buiten bewustzijn en wordt de stofzuiger in het oor gebracht.

Stukje voor stukje slaagt hij erin om de prop af te breken en weg te nemen. Gedurende 25 minuten lang is hij bezig met het verwijderen van de oorprop. Als de video afgelopen is, krijgen we een voor en na fragment te zien. WAT EEN VERSCHIL!

Bekijk de opluchting op minuut 15 van de video. Na de procedure kon de patiënt terug horen. Vreemd genoeg komt deze aandoening voor bij mensen die hun oren te vaak schoonmaken. DEEL deze video met je vrienden en familie!