Hij maakt grappen over de halfdode gemartelde hond. Maar er is iets wat hij niet in de gaten heeft.

Midden op straat in Houston, Texas, stond ze daar. Haar huid volledig opengescheurd en verbrand. De hond Pumpkin draagt zichtbaar tekenen van een hard en zwaar verleden. Ze werd ernstig mishandeld, met een taser gefolterd en vervolgens voor dood op straat achtergelaten.

hond1

Alsof dat nog niet erg genoeg was, vond een man het ook nog nodig om een foto van haar op Facebook te delen met de smakeloze commentaar: “LOL, alleen in de derde wijk zie je zo’n verbrande honden.”

hond2

Gelukkig verspreid het nieuws in het internettijdperk zich zeer snel via de sociale media. Zo komt het dat een aandachtige medewerkster Patty van Austin Pets Alive de foto op de website van de hulporganisatie Pawsitively Texas publiceert. Ongelooflijk maar waar, maar de slechte humor van een man draaide uit op iets ontroerend.

hond3

Onmiddellijk gingen verschillende vrijwilligers op zoek naar de hond en spoorden haar op. Wat de foto van de man met de slechte humor niet toonde, was dat de hond een kleine puppy had. Bezaaid met vlooien en zwaar ondervoed.

hond4

De vrijwilligers bekommerden zich onmiddellijk om deze moeder en haar dochter, ze verzorgden hen en wilden beiden terug op de been brengen. Enkele ogenblikken konden ze van hun wreed verleden herstellen.

hond5

De puppy haalde het helaas niet. Hij overleed enkele dagen later aan de gevolgen van de zware ondervoeding. Pumpkin daarentegen werd door Anna Barbosa, oprichtster van Freddie’s Hope Rescue Ranch, in het hulpprogramma opgenomen.

hond6

Daar herstelde ze langzaam maar zeker van haar zware verwondingen. Haar wonden heelden dag na dag en haar vacht werd stralend zit. Het ging zichtbaar steeds beter met haar. Na zes weken vond ze zelfs een liefdevolle eigenares Kelly Williams. De jonge vrouw, die meerdere honden bezit. sloot Pumpkin in haar hart en schok haar een nieuwe thuis.

hond7

Voor het hondenwijfje begon een nieuw leven. Ze ontwikkelde zich geweldig en voelt zich helemaal thuis in haar nieuwe omgeving.

hond8

Ondertussen is ze niet meer te herkennen. Een ongelooflijk ontroerend verhaal dat aantoont dat iedereen een tweede kans verdient.

DEEL deze wonderbaarlijke transformatie met iedereen die je kent!