Hij negeert de insectenbeet totdat het te laat is. Wat de artsen hem vertellen? WEES GEWAARSCHUWD!

Nadat een man dacht dat de bult op zijn arm niet meer was dan een muggenbeet is hij zijn vrouw eeuwig dankbaar dat ze er maar over bleef zeuren. Ze overtuigde hem uiteindelijk om ernaar te laten kijken door een arts en die laatste vertelde hem dat het iets veel erger dan gewoon een muggenbeet was.

muggenbeet

Brian Walker, 43, negeerde een bult op zijn arm, maar zijn vrouw Helen, 44, was overtuigd. De koppige echtgenoot wilde niet luisteren, dus maakte Helen zelf een afspraak bij de arts. Brian lachte om het drama van zijn vrouw tot de arts hem naar het ziekenhuis verwees. Daar onderging Brian testen waaruit bleek dat hij leed aan een zeldzame inflammatoire myofibroblastische tumor – waarvan wereldwijd slechts vijf gevallen werden vastgesteld. Als Brian niet sneller had gereageerd, was hij nu dood geweest.

Zonder aarzeling planden de artsen een operatie omdat de tumor bleef groeien. Het was rood en had de omvang van een brein. De artsen moesten een hap uit zijn arm snijden om de groeiende tumor helemaal te kunnen verwijderen.

muggenbeet1

Brian kon maandenlang niet gaan werken terwijl zijn arm heelde, maar hij is zijn vrouw voor altijd dankbaar dat ze bleef zeuren:

“Veel mensen klagen dat hun vrouw zeurt omdat ze de arts zouden moeten raadplegen” gaf Brian toe. “Ik ben een vrachtwagenchauffeur, ik voel niet zo snel pijn en ga er altijd vanuit dat dingen wel vanzelf weggaan.”

muggenbeet2

DEEL dit verhaal met elke “zeurende” vrouw die je kent!