Hij sluit zichzelf op met een mishandelde pitbull. Let op wat er gebeurt als hij begint te eten!

Dr. Andy Mathis, een dierenarts uit Elberton, Georgia, stond op het punt om het hospitaal ’s nachts te verlaten. Net voor sluitingstijd belde er echter een vrouw over een uitgehongerde hond die ze op een zandweg had gevonden. Dr. Mathis vertelde haar om de hond binnen te brengen om er naar te kunnen kijken.

De vrouw arriveerde in het Granite Hills Animal Care met een grijze pitbull in vreselijke toestand. De hond was uitgeput, angstig, volledig buiten adem en leed aan een ernstige vaginale aandoening. Dr. Mathis twijfelde of ze het wel zou halen, dus richtte hij zich tot zijn collega’s dierenliefhebbers op Facebook en vroeg om hulp en steun. “Ik had 2 opties” schreef Dr. Mathis op Facebook. “Ik kan haar laten inslapen. Of ik kan haar proberen te redden. Dus vroeg ik aan het universum … ook gekend als Facebook … en het universum zei “probeer”. Het universum gaf haar zelfs een naam want ze zeiden “we haten het wanneer een dier sterft zonder dat het een naam heeft gekregen”, dus doopten ze haar Graycie Clair. Met een y gespeld omwille van haar grijze kleur.”

dierenarts-kennel

In de aangrijpende video hieronder zit Dr. Mathis samen met Graycie in het kennel in een poging om haar te doen ontbijten. Op dat punt had Graycie al heel wat vooruitgang geboekt en was ze zelfs al een beetje bijgekomen. Niettemin had ze nog steeds een zware vertrouwenscrisis. Dr. Mathis behandelt de hond met zoveel liefde en respect, en toont haar dat het best goed is om samen met hem te eten. Hij neemt zelfs zijn eigen ontbijt mee in de kooi, etend uit een metalen kommetje om haar aan te tonen dat ze gelijken zijn.

Wacht tot je ziet hoe Graycie reageert op het ongelooflijke gebaar van haar redder. Zal ze samen met hem haar ontbijt opeten?

Graycie de pitbull werd achtergelaten op een zandweg. Uitgehongerd, buiten adem en lijdend aan een vaginale aandoening viel Graycie in de handen van Dr. Andy Mathis uit Elberton, Georgia.

dierenziekenhuis1

Dr. Mathis had twee keuzes – hij kon haar laten inslapen of haar proberen te redden. Hoewel haar kansen op overleven zeer gering waren, waagde hij het erop.

dierenziekenhuis2

Graycie werd elke dag beter. Ze begon bij te komen en beter te eten. Ze werd meer alert en haar vacht kreeg stilaan haar normale kleur terug. Graycie is een wonder.

dierenziekenhuis3

Ze heeft nog wat meer tijd nodig om helemaal fysiek en emotioneel te herstellen, maar Dr. Mathis heeft er goede hoop op. Graycie is klaar om geadopteerd te worden door een liefdevolle thuis. Ondertussen is ze in goede handen.

dierenziekenhuis4

Bekijk hieronder hoe ze samen hun ontbijt opeten.