Hij tilde het hoofd van zijn pasgeboren zoon op. Daarna snelde hij meteen naar de noodhulp!

Een jaar nadat Tony en Jenny trouwden kregen ze hun eerste kind Brook. Ze hadden altijd al een groot gezin gewild. Maar wat ze ook probeerden, ze raakten niet opnieuw zwanger. Dus beslisten ze om erkende pleegouders te worden. Ze adopteerden drie prachtige kinderen, waaronder een tiener. Maar dan een wonder! Na 10 jaar van gebeden werd Jenny zwanger. 9 maanden later werd Gideon geboren.

baby

Het eerste jaar konden ze niet gelukkiger zijn. Maar dan gebeurde het ondenkbare. Vader merkte dat het hoofd van zijn zoontje scheef stond. Toen papa het probeerde op te tillen, begon de baby te krijsen. Papa repte zich naar het ziekenhuis. Daar ontdekten de artsen dat Gideon een hersentumor had. De 1 jaar oude baby moest een operatie van 9,5 uur ondergaan. Daarna begon zijn kleine lichaampje het te begeven.

In haar donkerste periode had Jenny een visioen over hoe engelen haar zoon omringden. Het visioen toonde haar baby levend en gelukkig met een hoofdje vol haar. Jenny voelde een onbeschrijflijke rust over zich nederdalen tijdens de 30 dagen dat haar zoon van de operatie herstelde. Maar de beproeving was nog maar pas begonnen. Na 30 dagen kreeg zijn herstel een vreselijke wending. Gideon had hersenkanker.

De baby kreeg chemotherapie. Zijn witte bloedcellen daalden tot nul. Alleen een mirakel kon hem nog redden. Om naar huis te mogen gaan, moesten zijn bloedcellen op 500 komen. Jenny bad en bad. Dan gebeurde het ondenkbare. Gideon’s witte bloedcellen sprongen van 0 naar 7.000. Kort daarop was Gideon kankervrij. Een wonder had de baby gered!

Bekijk deze miraculeuze genezing in de onderstaande video en DEEL dit bericht met iedereen die je kent!