Hij vindt een paard en haar baby stervend in de sneeuw. Dan doet hij het ondenkbare!

In 2013 werden Macy en haar veulen Loca aangetroffen in een bevroren veld. Ze hadden het ijskoud, waren uitgehongerd en uitgeput. Je ziet hoe Macy neerligt met haar hoofd op de sneeuw en ongecontroleerd beeft – dit is een dier dat op het punt staat om op te geven. Het is hartverscheurend om te zien, maar weet dat dit verhaal een happy end kent!

paard

Gelukkig arriveerde het World Horse Welfare team net op tijd. Nadat de eerste, dringende zorgen werden toegediend vonden ze onderdak in de Hall Farm Rescue and Rehoming Centre om verder te revalideren.

De dierenarts zei dat Macy het wellicht niet zou halen, maar ze werd net op tijd gered. Als bij wonder stond de moeder opnieuw op en onthaalde de hulp die ze ontving met een warm hart. De Macy van ervoor had een dunne huid, open wonden en was niet in staat om voor haar baby Loca te zorgen. Maar de Macy van nu is een majestueus en sterk paard geworden.

Het is belangrijk om paarden in de winter altijd te voorzien van dikke dekens en zuiver water. God zij dank konden deze paarden nog gered worden! DEEL deze indrukwekkende video met iedereen die je kent!