Hij was de 1e man die beviel van een baby. Zie hoe zijn kinderen er nu – na 9 jaar – uitzien

>Het is moeilijk om Thomas Beatie,’s werelds eerste zwangere man, te vergeten. Thomas haalde in 2008 alle krantenkoppen toen hij de eerste man was die zwanger was van een kind.

Voor degenen die niet bekend zijn met Thomas zijn verhaal: hij werd hij geboren als vrouw, voordat hij besloot om een geslachtsverandering te ondergaan. Hij is een transseksueel.

Gedurende een lange tijd, ontving Thomas veel haatmail en bedreigingen, maar het werd steeds erger.

Thomas werd zwanger en als gevolg daarvan werd hij een media hype. De wereld las over het leven van de zwangere man en helaas vonden veel mensen dit belachelijk. De bedreigingen die Thomas eerder kreeg na zijn geslachtsverandering kwamen in alle hevigheid terug toen hij zwanger werd.

World Times

World Times

Gelukkig ontving Thomas veel steun van vrienden en dierbaren, maar ook van onbekenden tijdens zijn zwangerschap.

De zwangerschap verliep goed en hij schonk het leven aan drie kinderen met zijn onvruchtbare, nu ex-vrouw, Nancy.

Na de geboorte van de drie kinderen, wilde Thomas uit de schijnwerpers verdwijnen. Hij wilde weer een normaal leven hebben en hij trad onlangs opnieuw in het huwelijk met zijn nieuwe vrouw Amber.

Negen jaar nadat Thomas beviel van zijn eerste kind, is hij weer actief op Facebook. Tegenwoordig is het mogelijk om zijn leven te volgen met zijn vrouw en zijn drie prachtige kinderen.
In touch

In touch

Deel dit artikel met je vrienden op Facebook als je ook blij voor Thomas bent!

Bron: ongelooflijk.com