Hij ziet een man een meisje over het voetpad slepen. Dan lipt ze 2 woorden die hem ijskoud achterlaten.

Heb je soms al eens het gevoel gehad dat er iets niet klopt? Je weet niet waarom, maar je voelt tot in je botten dat er iets aan de hand is. Sommige mensen hechten geen aandacht aan “intuïtie”, maar als je dit verhaal gelezen hebt, zal je daar misschien anders over gaan denken. Nazier Elahee woont in Golf Manner in Ohio. Toen hij op een dag buiten was, zag hij een man van middelbare leeftijd lopen. De man sleepte brutaal een jong meisje achter zich aan.

Aanvankelijk dacht hij dat het familie was en dat ze ruzie hadden. Familiale twisten waren zijn zaken niet. Hij besloot om pas in te grijpen als er verder nog iets meer zou gebeuren. Elahee hield het duo verder in de gaten. Toen hij oogcontact maakte met het meisje lipte ze twee woorden die zijn bloed deden stollen:

“Help me!”

Toen ze de woorden herhaalde en hij haar angstige blik zag, wist de man dat hij meteen moest ingrijpen.

Elahee benaderde het meisje en vroeg of ze die man kende. Ze ontkende de man te kennen die haar zo stevig vasthad. Elahee wendde zich dan tot de vreemde en vroeg of hij het meisje kende. De andere man antwoordde: “Nee, ik breng haar naar huis.”

Er was iets heel grondig fout. Elahee wist het en belde de politie.

Op dat moment zette de man, Jessie Woodard Jr., het op een lopen. Maar Elahee zou de crimineel niet zomaar laten ontsnappen. Hij zette de achtervolging in.

De politie kon de verdachte te pakken krijgen en Woodard werd aangeklaagd wegens ontvoering.

Elahee was opgelucht dat hij het meisje kon redden. “Als hij dat meisje had kunnen kidnappen, had ze verkracht kunnen worden en was ze nu misschien dood”, zei de held. “Als ik iets anders had kunnen doen, had ik het ook gedaan, maar op dat moment was het gewoon het beste om de politie te bellen.”

Godzijdank volgde Elahee zijn intuïtie!

DEEL dit verhaal als ook jij dankbaar bent dat Elahee op het juiste ogenblik op de juiste plaats was!

Bron en afbeelding: So Share This