Hij zorgde voor zijn zusje toen ze door mama werd mishandeld. Maar op een dag verandert alles…

Alex en Brittney werden opgevoed in een huishouden waar ze mishandeld werden, waardoor ze in een opvangcentrum werden opgenomen. Maar op een dag veranderde hun leven drastisch. Deze video geeft ons een idee van wat ze moesten doormaken …

wauw

Hoewel een moeder verondersteld wordt om voor haar kinderen te zorgen, was dat voor Alex en Brittney niet het geval. Helaas werden ze verwaarloosd en mishandeld door een vrouw die zwaar aan de drugs zat. Gedurende al die tijd zorgde Alex voor zijn kleine zusje, hoewel hij zelf nog zeer jong was. Ze werden uiteindelijk in een pleeggezin geplaatst en verhuisd van huis tot huis tot ze geadopteerd zouden worden.

Een jaar later bezoek een koppel (hun nieuwe familie) het tehuis. Ze wilden altijd al kinderen en wanneer ze de foto’s van deze twee zagen, wisten ze dat zij de uitverkorenen waren. Alex en Brittney wonen nu gelukkig bij hun nieuwe vader en moeder. Na twee jaar adopteerde de ouders zelfs nog een klein broertje … Hoewel het koppel het in het begin moeilijk hadden, hebben ze deze twee schatjes toch een nieuw leven kunnen schenken.