Hond die gedumpt en achtergelaten werd om te sterven omdat hij “te smerig” was, krijgt tweede kans op leven!

Nik Nak wilde gewoon geliefd worden, net zoals elke hond eigenlijk wil in het leven. Speeltjes en snoepjes zijn allemaal goed, maar op het einde van de dag wil een hond gewoon een baasje dat van hem houdt.

Toen Nik Nak door zijn eigenaars bij de plaatselijke dierenarts werd gedumpt, waren ze geschokt toen ze zeiden dat men hem maar moest laten inslapen. En dat hij “te lelijk” was om te blijven leven en dat de wereld een betere plek zou zijn zonder hem.

Het is moeilijk te geloven dat er zo’n mensen op deze wereld rondlopen, maar het enige wat telt is dat Nik Nak niet meer in hun handen is.

Het geweldige team van dierenartsen gaf hem voor de eerste keer in zijn leven een warm badje, en begonnen deze kerel weer gezond te verplegen. Het duurde even maar langzaam maar zeker werd Nik Nak weer beter. Bleek dat hij alleen maar “lelijk” wat omdat zijn twee rotte baasjes hem nooit verzorgd hadden.

Vervolgens nam Kam Nurock de zorgen over de hond op zich. Ze zorgde voor hem en bereidde hem voor op de mooie dag dat hij geadopteerd zou worden door een familie die hem goed zou behandelen.

Maar na enkele weken besefte Kam dat ze eindelijk de hond had waar ze al zo lang op gewacht had, en dat Nik Nak gewoon al thuis was!

Bekijk de ongelofelijke metamorfose van Nik Nak hieronder en DEEL dit bericht met elke dierenliefhebber die je kent!

Bron en afbeelding: Doggies Care