Honden in de storm achtergelaten om te sterven – bekijk de hartverscheurende foto’s die bij duizenden kwaad bloed zetten.

Zoals iedereen weet, krijgt Houston in Texas af te rekenen met een catastrofale storm die duizenden mensen dakloos maakte en ondertussen al negen mensenlevens eiste. De storm heeft zware overstromingen veroorzaakt, en hoewel velen vluchtten voor hun leven zijn er sommigen die dat niet konden doen – we hebben het over honden.

Nu verspreiden er zich hartverscheurende foto’s op het internet van honden die werden achtergelaten in het water om te sterven.

Het zuiden van Texas ziet zich voor de zwaarste overstromingen ooit, en het water vernielt huizen en straten. De inwoners zijn begrijpelijk wanhopig en werden gedwongen om hun huizen allerijl te ontvluchten.

Te midden van al die paniek vergaten enkele mensen hun huisdieren, en in sommige gevallen restte hen geen andere keuze dan hen achter te laten.

Een familiehond op een balustrade die zich vastklampt om niet weggesleurd te worden.

Deze kleine kerel werd aan een paal vastgebonden en kon niet ontsnappen.

Een familie bond deze hond vast aan een boom bij hun huis in Victoria, Texas, toen ze voor de storm op de vlucht sloegen.

Deze puppy werd achter het huis achtergelaten terwijl de familie het dorp ontvluchtte. Gelukkig nam een aardige buur haar binnen.

Het is hartverscheurend om te zien hoe honden worden achtergelaten om te sterven – denk eraan: honden zijn ook familieleden.

DEEL dit om te tonen dat alle dieren het waard zijn om gered te worden.

Bron en afbeeldingen: Newsner