Kijk goed naar dit getrouwde stel. Hun foto ging viraal vanwege een VERBAZINGWEKKENDE reden.

In 2009 raakte sergeant Jesse Cottle zwaargewond toen hij in Afghanistan op een mijn stapte. Hij verloor zijn beide benen. Op dat ogenblik was hij slechts 24 jaar oud. De gewonde soldaat bracht maanden in het ziekenhuis door om zich aan te passen aan het leven van een gehandicapte veteraan. Nadat hij uit het ziekenhuis werd ontslagen, maakte hij verschillende publieke optredens in het hele land, helemaal gemobiliseerd op zijn nieuwe protheses. Het was in deze periode dat hij zijn huidige vrouw Kelly leerde kennen. Ze zag meteen voorbij zijn verwondingen en werd op slag verliefd.

koppel

Als voormalige marinier heeft hij absoluut geen spijt. “Als ik niet op die mijn was gestapt, zou ik haar nooit gekend hebben” vertelde Cottle. “Ik zou het nooit anders gewild hebben.”

Vier jaar later reisden Kelly en Jesse naar Boise om tijd met de familie van Kelly door te brengen. Tijdens een familie-fotoshoot vroeg de fotograaf of ze wat foto’s van het koppel mocht nemen, zij het zonder protheses. Ze waren akkoord.

Nadat de foto’s op Facebook terechtkwamen, ging een specifieke foto viraal, en je zult zo meteen zien waarom.

Geniet van deze ware liefde en DEEL dit bericht met je vrienden en familie op Facebook!