Kleine, bevende pup werd achtergelaten in een wc op de luchthaven. Dan vindt redder een briefje dat haar doet snotteren.

In uitzichtloze situaties geven sommige diereneigenaars hun donzige vrienden op in de hoop dat iemand anders hen zal vinden. Hoe hartverscheurend het ook is, ze weten dat iemand anders hun huisdier een beter leven kan geven.

Als de eigenaar een harde tijd doormaakt en nauwelijks voor zichzelf kan zorgen, is het begrijpelijk dat ze hun huisdier opgeven. Het is niet eerlijk dat een onschuldig dier omwille van hen zou moeten lijden.

Onlangs werd een achtergelaten puppy aangetroffen in de wc van een luchthaven. Maar wat er bij de puppy werd gevonden, breekt de harten.


Er lag een briefje bij de puppy met informatie waarom het hondje achtergelaten werd. Blijkbaar was de voormalige eigenaar van de drie maanden oude puppy het slachtoffer van huiselijk geweld.

Niet alleen de eigenaar werd mishandeld, maar haar ex-vriend had Chewy tijdens een ruzie ook een keer tegen het hoofd geschopt. De arme puppy had een bult op z’n hoofd van het voorval.

Ze was naar de luchthaven gevlucht om aan haar relatie te ontsnappen. Toen ze besefte dat ze niet genoeg geld had om de puppy mee op haar vlucht te nemen, was ze verwoest.

Wetende dat ze geen andere keuze had, schreef ze een briefje en liet Chewy in de wc achter in de hoop dat iemand hem snel zou vinden. Gelukkig werd hij gevonden door een lieve vrouw die hem naar een asiel bracht.

Het briefje is bijna te hartverscheurend om te lezen. Je kunt zo voelen hoe hard het was om Chewy achter te laten.

“Hoi, ik ben Chewy! Mijn eigenaar zat in een misbruikende relatie en kon de vlucht voor me niet betalen. Ze wilde me echt niet achterlaten maar ze had GEEN andere keuze. Mijn ex schopte mijn hond tijdens een ruzie en hij heeft een grote bult op z’n hoofd. Hij heeft wellicht een dierenarts nodig. Ik hou zoveel van Chewy – hou van hem en zorg alsjeblieft voor hem”, leest het briefje.

Ondertussen is er heel wat interesse om Chewy te adopteren. Het is goed te weten dat er nog goede mensen zijn in de wereld. Hopelijk stelt de eigenaar van Chewy het goed, en heeft ze ook het goede nieuws over Chewy gezien.

DEEL dit met je vrienden!

Bron en afbeeldingen: Liftable