“Linkse elitaire losers” worden door Wilders stevig aangepakt na foute uitspraak over moordenaar Pim Fortuyn. “We gaan de-islamiseren!”

Vanavond verkneukelde heel links/politiekcorrect Nederland zich over een verspreking van Geert Wilders.

In een interview met de Duitse televisie noemde de PVV-leider de moordenaar van Pim Fortuyn namelijk een radicale moslim. Zoals iedereen weet, Wilders zelf natuurlijk al helemaal, klopt dat niet. Volkert van der Graaf vermoordde Fortuyn. Van der Graaf is geen radicale moslim maar een lid van extreemlinks. De man is soort van doorgedraaide GroenLinkser (hoewel de grens tussen een ‘gewone GroenLinkser en een doorgedraaide GroenLinkser natuurlijk vrij klein is). Hier is de clip waarin Wilders de moordenaar van Fortuyn verkeerd beschrijft:

Toen ik de clip hierboven zag was het mij onmiddellijk duidelijk dat Wilders de moordenaars van Theo van Gogh en Pim Fortuyn — of die twee helden zelf – even door elkaar haalde. Handig is anders, maar zoiets kan gebeuren; zeker als je onder hoogspanning staat doordat de campagne is begonnen en je het interview in het Engels geeft, waardoor je alles continu (in je hoofd) moet vertalen. Wilders was ongetwijfeld moe, wat niet zo gek is gezien de omstandigheden.

Als Wilders een normale politicus was (lees: een lid van het partijkartel) hadden de media zijn verspreking ongetwijfeld met de mantel der liefde bedekt. Maar ja, dat is hij niet. Hij is een stormram. Een man die door taboes heen breekt, de politiekecorrectheid aan zijn laars lapt, en gewoon zegt wat hij denkt. En dus moet hij kapotgemaakt worden.

De linkse kartelmedia en linkse politici grepen de mogelijkheid dan ook meteen aan om hem maar weer eens flink te besmeuren. ‘Hoe kon hij dit nou niet weten? Plaat voor z’n kop! Wilders ziet overal de islam!’ En meer van zulks. Ja, ja, ze hadden het echt ge-wel-dig naar hun zin.

Jammer genoeg voor de linkse raddraaiers heeft Wilders nog altijd een Twitter-account en kan hij dus razendsnel uitleggen wat er precies misging:

Natuurlijk gingen de politieke en media-elites daarna gewoon door met Wilders zwart te maken. Ze hadden eindelijk een stok gevonden om hem mee te slaan en die zouden ze gebruiken ook.

Leuk geprobeerd, maar helaas voor deze types is Wilders veel beter in dit spelletje. Hij sloeg dan ook — terecht — keihard van zich af:

De linkse propagandisten van de media en hun politiekcorrecte vrienden in Den Haag mogen zich nu best even vermaken, maar als de peilingen ook maar een beetje kloppen is het Wilders die uiteindelijk als laatste lacht.

Die mag het establishment in zijn zak steken. Doeg jongens, tot 15 maart! We zien je wel (of niet!) in het stemhokje!

Oh, en dan nog iets: als dit het enige is waar de elite mee kan werken hebben ze een nóg groter probleem dan ik al dacht. Het betekent namelijk dat ze echt helemaal niets hebben.

Bron: DagelijkseStandaard.nl