Lokale vuilnisman ontmoet kleine aanbidster voor de eerste keer. Dan helpt hij om haar verjaardag erg bijzonder te maken.

Als kind was er altijd wel iemand naar wie je opkeek. Meestal is het een ouder of een familievriend. Maar de held van dit kleine meisje is eerder ongewoon. En ze kreeg eindelijk de kans om hem te ontmoeten.

Elke donderdagochtend zou de kleine Brooklyn aan het venster wachten, in de hoop haar held in zijn wagen voorbij te zien rijden. En elke keer zou ze naar hem zwaaien, en hij zou telkens terugzwaaien. Waarom donderdag? Omdat dat de dag is dat hij langskomt om het vuilnis op te halen.

Delvar Dopson is de plaatselijke vuilnisman, en de kleine Brooklyn is compleet in de ban van hem en zijn beroep. Als ze de vuilniswagen toevallig missen, moet Traci Andracke met haar dochter in de auto naar hem op zoek, zodat ze alsnog kan zwaaien.

Maar die donderdag was anders en speciaal. Het was de verjaardag van de kleine Brooklyn. En het zou de dag zijn waarop ze haar held voor het eerst zou ontmoeten.

Brooklyn liep recht naar buiten met een cupcake in haar handen. Van zodra hij bij hun huis was, sprong Delvar uit de wagen en wandelde recht op Brooklyn af, en zo konden de twee voor het eerst met elkaar kennismaken.

“Ze stond letterlijk aan de grond genageld en kon geen woord meer uitbrengen. Ik moest al het gepraat voor haar doen. En normaal is ze niet zo verlegen”, zei Traci.

Brooklyn wist geen blijf met zichzelf. Ze was zo opgewonden dat ze compleet sprakeloos was. Maar de glimlach op haar gezicht verzekerde iedereen dat ze dolgelukkig was.

Delvar was erg ontroerd door dit lieve gebaar. Traci legde uit dat ook zijn kleine gebaren (zijn gezwaai) erg veel betekenden voor zijn dochter.

Delvar postte zelfs een foto op Facebook met de tekst: “Elke dag is een goede dag, maar vandaag is het iemands favoriete dag van de week! Nou, de mijne ook. Lol.”

Maar de grote verrassing kwam de week erna. Toen Delvar bij het huis stopte, troonde hij Brooklyn mee naar de andere kant van de wagen.

“Hij wandelde met haar naar de andere kant van de auto en haalde meest geweldige verjaardagscadeaus boven. Hij zei dat hij een beetje research had gedaan en te weten was gekomen dat ze van Frozen hield, dus maakte zijn vrouw een mand vol met spulletjes van Frozen”, zei Traci.

Brooklyn was overmand door vreugde. Haar held had bewezen nog grootser te zijn dan ze zich kon inbeelden.

DEEL deze geweldige en hartverwarmende vriendschap met je vrienden!

Bron en afbeeldingen: NTD.TV en Gladwire