Mama bindt plastic kabelbinders aan het wiel van haar kinderwagen. Kijk wat er gebeurt als ze de kinderwagen duwt! GENIAAL!

Elke mama of papa met kinderen die in een kinderwagen zitten, zullen hier iets aan hebben. Hoewel het voornaamste doel van een kinderwagen is om het reizen met kinderen gemakkelijker te maken, dient de kinderwagen ook om extra ballast te dragen. Uit deze video leer je hoe je met enkele eenvoudige trucs meer uit je kinderwagen kunt halen en waarmee een paar praktische problemen worden opgelost.

kinderwagen

Valt je kinderwagen achterover wanneer deze vanachter te zwaar met boodschappen geladen is? Simpel. Hang gewoon een paar tegengewichten aan de voorkant van de buggy en het probleem is opgelost. Vind je altijd melkflesjes en fopspenen onder de zitplaats van de kinderwagen? Simpel. Snijdt een paar broekzakken uit een versleten broek en maak met klittenband een paar nieuwe bekerhouders. Met enkele kabelbinders zorg je er zelfs voor dat je kinderwagen een betere grip heeft op een gladde ondergrond! Dit zijn slechts enkele van de geniale trucs die je in de onderstaande video zult ontdekken.

Ken jijzelf nog andere kinderwagen tips? Laat van je horen in de commentaren op Facebook!

DEEL dit bericht als je minstens een trucje zal uitproberen!