Mama en baby overlijden in verkeersongeluk. Dan merkt familie iets op een foto dat hen perplex achterlaat.

Anisa Gannon was onderweg naar haar werk toen ze door een ongeluk in de file kwam te staan. Ze nam snel een foto van het verkeer om naar haar baas te sturen, zodat hij zou weten waarom ze te laat was. Maar ze kon nooit vermoeden dat haar foto zoveel mensen troost en vrede zou bieden.

Hannah Simmons, 23, was met haar negen maanden oude baby Alannah en een vriendin Lauren Buteau, 28, onderweg toen ze plotseling de controle over het stuur verloor. Haar auto week af en botste frontaal met een vrachtwagen. De drie inzittenden waren op slag dood.

Toen Anisa deze foto later aan haar tante, Tara Noble, toonde, merkte Tara iets verbluffend op. Er daalde een gouden lichtstraal vanuit de hemel op het wrak neer.

“Ze zei, ‘Anisa dit lijkt wel een gangpad naar de hemel’”, herinnert Anisa zich.

Ze besloot om de familie op te sporen om hen de foto te kunnen overhandigen. “Ik wilde hen gewoon een beetje vrede schenken”, zei ze. Ze had geen idee hoeveel de foto wel voor hen zou betekenen.

“Ik had gewoon een teken nodig dat ze het goed stelden in de hemel, en die foto was precies wat ik nodig had”, zei de moeder van Hannah, Judy Simmons. “En dit was helemaal mijn bevestiging.”

Ze zegt dat er bovenop haar televisie nu een grote uitgeprinte en ingekaderde versie van de foto prijkt om haar troost te bieden als ze het even moeilijk heeft.

“Niets zal ooit nog hetzelfde zijn. Mijn hart is gebroken en ik mis hen elke dag nog”, zei ze. “De foto maakt het toch een beetje draaglijk voor me.”

Op het ogenblik van het ongeval was Hannah pas bij haar verloofde, Javont’e, ingetrokken en was ze enkele maanden zwanger van hun tweede kind.

Javont’e, die zijn hele gezin in een oogwenk verloor, is kapot van verdriet, maar zegt dat de foto hem vrede brengt. “Ik weet dat ze van hierboven over me waken en dat helpt me ontzettend veel.”

Wat vind jij van deze geweldige foto? Laat van je horen in de reacties op Facebook en DEEL dit bericht met je vrienden!

Bron en afbeeldingen: So Share This