Mama filmt zoon met Mickey en Minnie. Video gaat viraal als ze zien wat de handen van Minnie doen.

Voor een jonge jongen zou zijn bezoek aan Disneyland uitdraaien op een speciaal moment met enkele beroemde personages. De video van de ontmoeting circuleert ijverig op de sociale media, en je hebt best wat zakdoekjes bij de hand als je de clip bekijkt. Eerste wordt hij toegezwaaid door Pluto. Vervolgens wordt de jongen door een vrouw voorgesteld aan Mickey en Minnie.

De vrouw verdwijnt naar de achtergrond en maakt gebarentaal in de richting van Mickey en Minnie. Minnie volgt de instructies en gebaart de woorden “Aangename kennismaking” aan de jongen.

De jongen is doof. En het is wat daarna gebeurt dat alle harten doet smelten: De jongen stapt op Minnie toe en geeft haar een dikke knuffel. Vervolgens wandelt de jongen naar Mickey en geeft ook hem een knuffeltje.

De jongen was in het park met een organisatie Olive Crest, een non-profit organisatie die werken met mishandelde, verwaarloosde en gehandicapte kinderen.

In mei vierde de organisatie de Nationale Maand van de Pleegzorg met 175 van hun kinderen en pleeggezinnen in Disneyland. In een video van de hoogtepunten van de dag zien we kinderen spelen op de attracties en Spiderman kostuums dragen.

Maar het is vooral het moment met de dove jongen die de aandacht trok. De organisatie schreef op haar Facebookpagina: “Dit is een van de meest bijzondere kinderen die ik ooit gekend heb. Hij is niet zo’n knuffelaar, dus die knuffel aan Minnie is erg bijzonder.”

Bekijk het ontroerende moment hieronder en DEEL dit verhaal met je vrienden!

Bron en afbeeldingen: Liftable en Facebook