Mama is overstuur wanneer dochter vraagt om de auto te stoppen. Maar als ze ziet waarom barst ze in tranen uit.

Zou het niet handig zijn als je in het ziekenhuis na de bevalling een handleiding zou meekrijgen over hoe je kinderen moet opvoeden? Helaas is dat niet het geval, en hoewel het ouderschap een zegen is, brengt het ook vele uitdagingen met zich.

Elk kind is uniek – ouders doen hun best om hun kinderen zo goed mogelijk op te voeden, maar hoe weet je dat je goed bezig bent?

Een trotse moeder kreeg onlangs de bevestiging dat ze toch iets goed doet toen ze haar 14-jarige dochter van school ging halen.

Terwijl ze naar huis reden, vroeg haar dochter plotseling om de auto te stoppen. Aanvankelijk was Tionae Thomas overstuur, maar toen zag ze onder een boom op een parkeerterrein van een shoppingcenter een jongetje zitten.

“Het is te warm, mama”, zei haar dochter. “Stop de auto.”

Terwijl Tionae vanuit de auto toekeek, stapte haar dochter uit en vroeg de jongen waar zijn ouders waren. Hij zei haar dat hij het niet wist.

“Kan je hen bellen?”, vroeg ze.

Hij vertelde haar dat hij alleen papa’s nummer kende. Ze gaf hem haar telefoon en deed een stapje achteruit zodat hij niet bang zou zijn. Toen zei ze hem om wat dichter bij de winkels te gaan staan zodat niemand hem zou kunnen kidnappen.

Toen ze terug in de auto stapte, zei ze tegen Tionae: “Mama, laten we wachten totdat hij opgehaald wordt en ik zal hem wat water geven als het te lang duurt.”

Op dat moment barstte Tionae van trots. Al haar twijfels en zorgen over haar dochter waren op slag verdwenen toen ze met haar eigen ogen het medeleven en de liefde van dit meisje zag.

“Daarom zal ik me als moeder nooit laten afkraken”, schreef Tionae later. “Dit is gewoon de bevestiging van het soort kinderen dat ik opvoed, koninginnen en koningen.”

Op enkele uren tijd ging het verhaal van Tionae en haar dochter helemaal viraal. Tienduizenden mensen waren geraakt door het gebaar van haar dochter.

DEEL als ook jij onder de indruk bent!

Bron en afbeeldingen: So Share This