Mama is verwoest als dokter binnenkomt en nieuws heeft over haar echografie. “Ik verstijfde meteen.”

Een van de meest spannende momenten als aanstaande moeder is wanneer het geslacht onthuld wordt. Vanaf dat moment kan ze echt beginnen dromen over haar toekomst, de kinderkamer inrichten en tientallen schattige kruippakjes kopen. Zoals elke moeder wachtte Katie Whiddon angstvallig op haar echografie na 18 weken zwangerschap en hoopte stiekem op een meisje. Toen de technicus even de kamer verliet, dacht ze: “Misschien kon ze het geslacht niet goed zien.”

De technicus kwam terug binnen met de gynaecoloog, maar Whiddon had nooit gedacht dat er iets mis zou zijn met de baby.

“Het ziet er niet goed uit. Zeer slecht zelfs”, zei de dokter.

Whiddon leerde dat ze een zoon zou krijgen, maar dat de jongen geen benen had en alleen bovenarmen.

Omdat ze niet wilde dat haar zoon zou lijden, maakte ze een afspraak voor een abortus. Hoewel ze bleef bidden om een wonder, kon ze alleen maar huilen.

Nadat ze met haar zus en moeder had gepraat, wist ze dat ze de baby toch moest houden. Vanaf dat moment wist ze dat het hard zou worden, zeker als alleenstaande moeder. Gelukkig was haar familie er om haar te steunen en haar aan te moedigen.

We spoelen drie jaar verder en haar zoon Camden doet het geweldig. Een video van Camden en zijn broertje ging helemaal viraal. We zien hoe Camden zijn broertje kan troosten door een fopspeen in z’n mondje te stoppen. Whiddon is erg trots op wat haar zoon ondertussen bereikt heeft en zelfs voor zijn broertje kan zorgen.

My three little pigs 🐷🐷🐷

A post shared by Katie Whiddon (@katiewhiddon) on

“Onderschat niemand gewoon omwille van het lichaam waarin ze geboren werden”, zegt Katie. Deze moeder is zo dankbaar dat ze ervoor koos om haar zoon een leven te gunnen, en nu verbaast hij haar elke dag!

DEEL dit met iedereen die je kent!

Bron en afbeeldingen: Liftable