Man blijft tegen zijn vrouw zeggen dat zij haar kop moet houden. Haar reactie is schitterend!

Een vrouw zit naast haar man in de auto. Haar man rijdt te hard en wordt aangehouden door de politie. De reactie van de vrouw is geweldig

De man in de auto wordt aangehouden door de politie. De agent zegt: “U reed te hard, ik heb 150 kilometer gemeten.” De man reageert hierop door te zeggen dat hij maar 120 kilometer per uur reed, want hij had zijn cruise control aan staan: “Ik denk dat u uw lasergun even moet laten testen.”

politie-controle

Zijn vrouw is druk bezig op haar telefoon met het spelen van candy crush totdat ze opeens reageert: “Schat, dat lijkt me sterk, want onze auto heeft niet eens cruise-control.”

De agent is ondertussen bezig met het opstellen van de bekeuring, terwijl de man reageert op de vrouw: “Wil jij alsjeblieft even je kop houden.”

De vrouw reageerde hier weer op: “Wees blij dat je radardetector reageerde”. De agent hoorde dit en begon gelijk met het opstellen van een tweede bekeuring voor het hebben van een radardetector. De bestuurder hield het niet meer en zei ingehouden: “Houd nou verdomme even je kop”.

De agent kijkt weer op en ziet dan dat de man zijn gordel ook niet om heeft. Dit verhoogt de bekeuring met weer 140 euro. De man reageert hier weer op door te zeggen dat hij zijn gordel wel om had, maar om zijn rijbewijs te pakken, had hij zijn gordel afgedaan.

“Nou schat, volgens mij draag jij nooit je autogordel als wij samen met de auto weggaan”: reageert de vrouw vervolgens.

De agent begint met het opstellen van de derde bekeuring, terwijl de man uitzinnig van woede reageert op zijn vrouw: “HOUD NOU GEWOON EVEN JE KOP!” Hierop vraagt de man: “praat hij altijd op deze toon tegen u?

De vrouw reageert: “Nee, dat doet hij alleen als hij onder invloed van alcohol is”.