Man denkt dat een paard vanwege het ijskoude weer is doodgevroren. Dan gebeurt er plotseling dit…

We proberen je vaak positieve verhalen te vertellen die je dag beter maken. Positivisme is belangrijk want het helpt je door je dag heen. We vertellen verhalen over mensen die de maatschappij beter maken en vandaag hebben precies zo´n verhaal voor je.

Iedereen weet dat er helaas veel dierenleed op aarde is. Dieren worden voor foute doeleinden gebruikt en leven in hachelijke omstandigheden. Gelukkig zijn er ook nog mensen die zich elke dag weer inzetten om hier een einde aan te brengen.

Het verhaal gaat over het paard Macy en haar veulen Loca. Ze werden in 2013 in een veldje gevonden. Het was buiten ijskoud en de twee hadden dagenlang niets gegeten. Het leek hopeloos en Macy lag trillend op de grond van de ijzige kou.

Gelukkig kwam de World Horse Welfare achter hun situatie en kwam ze redden. De twee paarden werden meteen vervoerd naar een dierencentrum in de buurt. Daar werden ze door dierenartsen behandeld.

De twee hebben het godzijdank overleefd dankzij de redding van deze helden. De transformatie van de paarden is schokkend! Bekijk het zelf in de onderstaande video. Als je het een mooie video vindt, vergeet dan niet de video te delen met je vrienden en familie op Facebook!

Bron: ongelooflijk.co