Man koopt via het internet een oude, kapotte dubbeldekker. Dan tovert hij deze om tot DIT. Schitterend!

De laatste tijd zijn er veel video’s over de zogenaamde “Tiny Houses” geweest. Deze huizen zijn vaak heel klein maar van alle gemakken voorzien. Wij hebben er al meerdere artikelen over geschreven. De huizen zijn natuurlijk niet voor iedereen weggelegd. Deze soort huizen zijn populair onder jonge mensen die aan het milieu willen denken, willen reizen en niet te veel geld ter beschikking hebben.

Veel van de huizen zijn gemaakt door doe-het-zelf mensen, die met wat handigheid van de meeste gekke voertuigen en materialen een huis maken. Adam Collier-Woods heeft precies hetzelfde gedaan.

Hij was op een dag op eBay(een soort Markplaats.nl) aan het rondsnuffelen en zag opeens een oude dubbeldekker te koop staan die niet meer in gebruik was. Hij wist niet wat hij er mee zou moeten doen maar toch besloot hij om hem te kopen.

Toen hij inspiratie kreeg om de bus te verbouwen kwam hij er achter dat er veel mis was met de bus. De vloeren waren aan het rotten bijvoorbeeld, naast allerlei andere complicaties. Adam begon stuk voor stuk onderdelen te vervangen om de bus op te knappen en te transformeren naar een mobiel huis.

Het eindresultaat mag er dan ook wel zijn! Adam heeft de bus omgetoverd naar een prachtig mobiel huis wat hij zelf de “Grote Groene Bus” noemt.

Het is natuurlijk niet groot maar het heeft alles wat je nodig hebt. In de onderstaande video geeft Adam een tour door zijn huis. Bekijk het filmpje van Adam en deel het met je vrienden en familie die ook wel zo’n huis zouden willen hebben!

Bron: ongelooflijk.co