Man springt van brug met 2 kinderen in z’n armen. Dan komen kinderen er ongedeerd vanaf.

Een vader is overleden nadat hij met zijn twee kinderen van een brug in New Jersey was gesprongen. De kinderen overleefden, zij het dat beide kinderen er erg aan toe zijn. John Spincken, 37, sprong van een snelwegbrug terwijl hij zijn twee jongen zonen vasthield. De man was op slag dood.

De kinderen werden overgebracht naar het St. Joseph’s Medical Center in Paterson, waar ze “behandeld werden voor ernstige maar niet levensbedreigende verwondingen”, bevestigde een woordvoerder van de politie van New Jersey.

Het is onduidelijk waarom de man precies was gesprongen, maar aangenomen wordt dat een huiselijke twist aan de basis van het voorval ligt.

De kinderen waren 1 en 3 jaar oud. De man moest met beide kinderen eerst over een hek van 1,5 meter klimmen alvorens hij de diepte in sprong.

De moeder van de kinderen zegt dat ze ruzie kreeg met haar echtgenoot, waarop hij ermee dreigde de kinderen iets aan te doen. Vervolgens nam hij de kinderen mee in zijn witte sportauto, die later in de buurt van de brug werd aangetroffen.

DEEL dit opmerkelijke bericht met je vrienden!

Bron en afbeeldingen: Gladwire