Man valt 12-jarige aan, maar beseft niet wat ze het laatste jaar van haar leven had gedaan.

Als je ooit de televisieshow “The Arrow” hebt gezien, weet je dat Krav Maga een gevechtssport uit Israël is. Het Israëlisch leger en de geheime dienst gebruiken Krav Maga, en het is een combinatie van boxen, judo, worstelen en zelfs jiujitsu. Volgens Wikipedia werd Krav Maga ontwikkeld door Imi Lichtenfeld en heeft het zijn roots in straatgevechten.

Lichtenfeld emigreerde in de late jaren ’40 naar Israël waar hij mannen begon te trainen. Een 12-jarig meisje dat in de Londense wijk Camden onderweg was naar huis van haar Krav Maga lessen werd plotseling door een Britse man benaderd.

De man had geen idee dat het meisje al een jaar lang Krav Maga lessen volgde! De training van het meisje borrelde meteen op toen de man haar probeerde vast te grijpen. Ze reageerde snel en plantte een knie in zijn kruis!

Het meisje kon weglopen en haar moeder bellen. De moeder van het meisje zegt dat het aantal confrontaties tussen mannen en schoolmeisjes in de buurt ernstig is toegenomen.

De verdachte is nog op vrije voeten, maar zal hopelijk geen jonge meisjes meer aanvallen. Het is belangrijk dat dames enkele bewegingen leren om zich tegen dergelijke aanranders te beschermen.

DEEL deze dappere meid met je vrienden!

Bron en afbeeldingen: Relay Hero