Man valt zonder benzine en heeft geen geld om te tanken. Wat een politieagent dan doet, laat de tranen over zijn wangen rollen.

Soms kunnen de kleinste gebaren het verschil in iemands dag maken. Je kunt een vreemde helpen met een klein gebaar. Voor hen betekent dat de wereld. Tijdens zijn dienst zag agent Zack Herman uit Knoxville op een avond een gestrande auto langs de snelweg staan. De man was zonder benzine gevallen en had daar nog lang kunnen staan als de agent hem geen lift naar het dichtstbijzijnde tankstation had aangeboden.

Maar daar hield Herman nog niet op.

Hij vernam dat de man geen geld had om te tanken omdat hij pas de volgende dag betaald zou worden. Dus deed Herman iets wat elke medelevende mens zou doen – hij bood aan om de benzine voor de man te betalen.

Travis Van Norstran was getuige van het voorval en postte erover op Facebook:

“Ik stopte onderweg naar huis vandaag even bij Pilot op Cumberland Ave en merkte een politieagent die bij de pomp stopte en de deur opende voor een heer die op de passagierszetel zat. Vervolgens stapte hij uit met een jerrycan.

De agent wandelde naar de pomp, greep naar zijn portefeuille en haalde zijn kaart door de kaartlezer en vulde de jerrycan van de man.”

“Hij verdient alle erkenning en de eer”, zei Van Norstran over agent Herman.

“In een wereld vol protest, haat, discussie, racisme, geweld en een gebrek aan respect voor de medemens is het leuk om te weten dat er agenten als hem zijn … dit is een voorbeeld van professionalisme en wat het betekent om te beschermen en te dienen!”, voegde hij er nog aan toe.

DEEL deze geweldige agent met je vrienden!

Bron en afbeelding: So Share This